Advertisement

Galatasaray Hatayspor Ofsayt - : Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Galatasaray Hatayspor Ofsayt - : Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.. Var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray forması ile süper lig'de ilk resmi golüne imza attı: Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Galatasaray'ın son saniyelerde onyekuru ile bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Ziraat türkiye kupası çeyrek final rövanş maçında galatasaray, hatayspor'a konuk oldu. Ancak atılan gol, yan hakemin bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

49′ arka diğe yapılan ortaya hareketlenen emre akbaba için yan hakem ofsayt bayrağı kaldırıyor. Ofsayt ayak mı vücut mu? Ancak atılan gol, yan hakemin bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile! Ligde çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen galatasaray, süper lig'in 11.

Gomis In Golunde Ofsayt Var Mi Fotomac
Gomis In Golunde Ofsayt Var Mi Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410. Das ist die statistik zur begegnung galatasaray sk gegen hatayspor am 5 ara 2020 im wettbewerb süper lig. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Ali sami yen spor kompleksi turk telekom stadium stadında ofsayta düşen taraf galatasaray takımı oldu. Cidden bu kadar mı zor konuyu sulandırmadan, evet abi ya gol ofsayt ama yapacak bir şey yok vermedi işte hakem diyebilmek. 94' hatayspor tüm hatlarıyla gol için yükleniyor. Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı.

Cidden bu kadar mı zor konuyu sulandırmadan, evet abi ya gol ofsayt ama yapacak bir şey yok vermedi işte hakem diyebilmek.

Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. 2 burak camoglu (dsl) hatayspor 3. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Ali sami yen spor kompleksi turk telekom stadium stadında ofsayta düşen taraf galatasaray takımı oldu. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor. 80 gökhan karadeniz (atakaş hatayspor). 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410. Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur. Ancak atılan gol, yan hakemin bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki 00:04. İkinci gol tartışılmayacak bir ofsayt. Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray).

.virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Ziraat türkiye kupası çeyrek final ilk maçında galatasaray, taraftarı önünde hatayspor ile karşılaştı.

Galatasaray Malatyaspor Macinda 3 Tartismali An
Galatasaray Malatyaspor Macinda 3 Tartismali An from www.sporx.com
Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Ziraat türkiye kupası çeyrek final rövanş maçında galatasaray, hatayspor'a konuk oldu. 94' hatayspor tüm hatlarıyla gol için yükleniyor. Galatasaray'ın son saniyelerde onyekuru ile bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Ligde çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen galatasaray, süper lig'in 11. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor.

Ali sami yen spor kompleksi turk telekom stadium stadında ofsayta düşen taraf galatasaray takımı oldu.

Var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray forması ile süper lig'de ilk resmi golüne imza attı: Ofsayt pozisyonu şu anda inceleniyor. Cidden bu kadar mı zor konuyu sulandırmadan, evet abi ya gol ofsayt ama yapacak bir şey yok vermedi işte hakem diyebilmek. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray). Ligde çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen galatasaray, süper lig'in 11. 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Dk.90+6 savunmanın arkasına sarkan onyekuru topu ağlara gönderdi. .virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6. İkinci gol tartışılmayacak bir ofsayt. 37.dakikada galatasaray hatayspor kalesine bir kez daha tehlikeli geldi.

Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray). 94' hatayspor tüm hatlarıyla gol için yükleniyor. Ancak atılan gol, yan hakemin bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu sonucun ardından galatasaray, süper lig'de puanını 23 yaparken, hatayspor ise 12 puanda kaldı. Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golün var'da incelenmemesinin sebebinin kamera yetersizliği olduğu öğrenildi.

Pieroya Gore Galatasaray In Ilk Golu 63 Cm Ofsayt
Pieroya Gore Galatasaray In Ilk Golu 63 Cm Ofsayt from cdn.sporx.com
Var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray forması ile süper lig'de ilk resmi golüne imza attı: Ofsayt ayak mı vücut mu? 49′ arka diğe yapılan ortaya hareketlenen emre akbaba için yan hakem ofsayt bayrağı kaldırıyor. İkinci gol tartışılmayacak bir ofsayt. Dk.90+6 savunmanın arkasına sarkan onyekuru topu ağlara gönderdi. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile! 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410.

Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile!

80 gökhan karadeniz (atakaş hatayspor). .virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. 94' hatayspor tüm hatlarıyla gol için yükleniyor. Ziraat türkiye kupası çeyrek final ilk maçında galatasaray, taraftarı önünde hatayspor ile karşılaştı. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. Ziraat türkiye kupası çeyrek final rövanş maçında galatasaray, hatayspor'a konuk oldu. Das ist die statistik zur begegnung galatasaray sk gegen hatayspor am 5 ara 2020 im wettbewerb süper lig. Var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray forması ile süper lig'de ilk resmi golüne imza attı: Ofsayt ayak mı vücut mu?

Ancak atılan gol, yan hakemin bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi hatayspor galatasaray. Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur.

Post a Comment

0 Comments